T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
OSMANİYE / MERKEZ - Şehit Mehmet Karacatilki Anadolu İmam Hatip Lisesi

Meslek Dersleri Kazanım Testleri İle Öğrencilerin Bilgi ve Kazanımlara Sahip Olma Düzeyi

 

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen KTS çalışmaları çerçevesinde Okulumuz Şehit Mehmet Karacatilki AİHL bünyesinde nisan ve mayıs aylarını içine alacak şekilde Meslek Dersleri kazanım testleri tüm sınıf düzeylerinde ve bütün meslek derslerinde gerçekleştirilmiştir. Yapılan sınavlarda sınıfların başarı düzeyi iyi seviyededir. Derslerde gerekli tekrar ve okuma çalışmaları yapılmakta olup öğrencilerden derslerle ilgili yeterli dönütler alınmıştır.

 

Nisan/Mayıs Ayları

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan KTS çalışmaları çerçevesinde Okulumuz Şehit Mehmet Karacatilki A.İ.H.L. bünyesinde Nisan ve Mayıs aylarını içine alacak şekilde Meslek Dersleri kazanım testleri tüm sınıf seviyelerinde ve bütün meslek derslerinde gerçekleştirilmiştir.

 

9/12. sınıflara yapılan Kazanım Değerlendirme Testlerinin Analizi:

 9/12. sınıflarda yapılan kazanım testlerinde öğrencilerin genel olarak başarılı olduğu görülmüştür. 9/10/11/12. Sınıf Arapça, Mesleki Arapça, Siyer, Fıkıh, Kelam, Hadis, Dinler Tarihi, İslam Kültür ve Medeniyeti, Tefsir, Temel Dini Bilgiler, Hitabet, Akaid ve Kur'an-Kerim derslerinde yapılan kazanım değerlendirme sınavları, yazılı ve sözlü sınavlar şeklinde gerçekleştirilmiştir. Yapılan sınavlarda sınıfların başarı düzeyi iyi seviyededir. Derslerde gerekli tekrar ve okuma çalışmaları yapılmakta olup öğrencilerden de dersle ilgili yeterli dönütler alınmıştır.

 

 

 

23-05-202223-05-202223-05-202223-05-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.05.2022 - Güncelleme: 23.05.2022 13:30 - Görüntülenme: 157
  Beğen | 1  kişi beğendi