" GEZ, GÖZ; PAİNTBALL" PROJESİ

Okulumuzda GPDP Projesi  Başladı

Okulumuz Rehber Öğretmeni Eyüp Hakan DİNGİL koordinatörlüğünde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle, 2018-1 Çağrı Dönemi Gençlik Projeleri Destekleme Programı (GPDP) doğrultusunda 19880 Proje numarası  ile " GEZ, GÖZ; PAİNTBALL" projesi başlatılmıştır.

Bu projede aktif olarak 25 öğrencimiz görev alırken, yapılacak çalışmalar ve görev dağılımına yönelik toplantı yapılmıştır.

Projemizde ana unsur, bilgisayar ve telefonla vakit geçiren, günümüzde bağımlılık seviyesine ulaşan gençlerin, doğal ortamda kendilerini ifade edecekleri bir platform oluşturmaktır. Paintball hız, çeviklik, adrenalin, isabet, yardımlaşma ve koordinasyon gibi gençlerin sevdiği kavramları barındıran bir müsabaka oyunudur.

Projemizin tüm finansmanı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanmaktadır. Paintball sahasının kurulumu ve kullanılacak tüm malzemeler GPDP kapsamında sağlanacaktır.

İlk etapta proje görevlisi öğrencilerimiz ve okul içi turnuvada okulumuzun öğrencileri bu etkinlikten yararlanacaktır. Aralık ayı içerisinde Osmaniye il merkezinde bulunan tüm ortaöğretim kurumlarından katılan öğrencilerle il geneli turnuva yapılacaktır. Bu turnuvalarda başarılı olan okullarımıza ve öğrencilerimize ödül verilecektir.

Takip için sosyal medya hesaplarımız:

@Gözgezpaintball şmk

@Gozgezpaintball