OSMANİYE / MERKEZ - Şehit Mehmet Karacatilki Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS

Hedef 2023 7 Kasım 2022 kapsamında YKS 2023 veli tanıtım toplantısı yapıldı.

Hedef 2023 kapsamında 20 Ekim 2022 tarihinde YKS 2023 öğrenci tanıtım toplantısı yapıldı.

11. SINIF HEDEF 2023 ÇALIŞMALARI

Mrt

11. Sınıf velilerimize yönelik YKS 2023 hakkında,  ders öğretmenlerimiz velilere bilgilendirme toplantısı yapmışlardır. Okul rehber öğretmeninin de katkı ve katılım sağladığı toplantılarda velilerimiz, gelecek yıl sınava girecekleri çocuklarının durumlarını değerlendirmişlerdir. Pandemi nedeniyle 9 ve 10. Sınıfta uzaktan eğitim gördükleri için öğrencilerin oldukça yetersiz kaldıkları belirtilmiştir. Yaz kampı desteğiyle bu eksikliklerinin giderilmesi doğrultusunda karar alınmıştır.

Mrt

Okul Rehber Öğretmenimiz E. Hakan DİNGİL, Öğrencilere verimli ders çalışma yöntemleri ve derse odaklanma konularında bilgilendirme yapmıştır. Öğrencilerin dersin başına geçtiklerinde, zihinlerinde bir çok konu ile meşgul olduklarından, çalışmalarının karşılığını alamadıklarını değerlendirmiştir.

HEDEF 2023