HEDEF YKS

Şbt

Hedef Yks Üniversite Hazırlık Programının tanıtımı amacıyla pano çalışması yapılmıştır.

Şbt

Okul PDR servisi tarafından 12. Sınıfların sınav sürecine katkı sağlamak amacıyla “Verimli ders çalışma teknikleri ve etkili motivasyon” konulu seminer düzenlenmiştir.

Şbt

12.sınıf öğrencilerimize kariyer günleri kapsamında eczacılık mesleği ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Kayıklık eczanesi sahibi Harun Kayıklık’a teşekkürlerimizi ilettik.

Şbt

Okul rehberlik servisimiz ve sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından okulumuzda yapılan sınavların analizleri hakkında velilerimize bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Hedef YKS-LGS 2024 İl Rehberlik koordinatör bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Basri Doğan başkanlığında merkez ve ilçe İmam Hatip Lisesi müdürleri ve okul koordinatörlerimizin katılımıyla Şehit Mehmet Karacatilki Proje İHL misafirliğinde 17.01.2023 Çarşamba günü yapılmıştır.

Okulumuzda sınava hazırlanan 12. Ve 8. sınıf öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmak, sınava yönelik soru rehberliği, deneme sınavları, destekleme ve yetiştirme kurslarının daha iyi koordinasyonunu sağlamak ve akademik alanda daha etkili ve verimli rehberlik yapmak amacıyla YKS/ LGS koordinatörlüğü birimi kurulmuştur.

Yüksek öğretim kurumları sınavında önceki yıllarda başarılı olmuş mezun öğrencilerimiz ile bu yıl sınava hazırlanan öğrencilerimizi buluşturduk.

DYK kapsamında kursa katılan 12. Sınıf öğrencilerimize motivasyon amaçlı çiğ köfte etkinliği düzenlendi.

Okul deneme sınavı takvimi aşağıdaki gibidir.

Kas

Hedef YKS üniversite hazırlık programının tanıtımı çalışmaları kapsamında öğrencilerimizle ve velilerimizle seminer çalışması düzenlendi.

Okulumuzda DYK kursuna katılan öğretmenlerimizle motivasyon ve okul kültürünün geliştirilmesine yönelik etkinlik yapılmıştır. Etkinliğe katılan arkadaşlar, gönüllerince eğlenerek yorgunluklarını atmışlardır.

Osmaniye Korkutata Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrt. Üyesi Prof. Dr. Halef DİZLEK, mesleki rehberlik kapsamında, Gıda Mühendisliği konusunda öğrencilerimize bilgilendirme yapmıştır.

Hedef 2023 11 Kasım 2022 kapsamında YKS 2023 öğretmen tanıtım toplantısı yapıldı.