T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
OSMANİYE / MERKEZ - ŞEHİT MEHMET KARACATİLKİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Birimlerimiz

May

Okulumuz tanıtımlarını hem sosyal medyada, hem yerel basında hem de ulusal basında yoğun bir şekilde devam ettirmektedir. Ayrıca her dönem çıkardığımız okul gazetemizle de tüm faaliyetlerimiz halkımızla paylaşılmaktadır.

 http://www.sanalbasin.com/osmaniye-akdeniz-gazetesi-gazete-mansetleri-24-mayis-2018

http://www.sanalbasin.com/aydin-osmaniye-gazetesi-mansetleri-24-mayis-2018

http://www.sanalbasin.com/elde-demokrasi-gazetesi-mansetleri-24-mayis-2018

http://www.sanalbasin.com/takip-gazetesi-mansetleri-24-mayis-2018

 

May

İlimizdeki öğrenci sayısı açısından kayda değer bir çok okul Okul Müdürümüz Ali ASİL ve Rehber Öğretmenimiz Eyüp Hakan DİNGİL tarafından bizzat dolaşılıp yaklaşık 2000 öğrenciye tanıtımlar yapılmış, el ilanı ve broşürler dağıtılmış, ilanlar asılmıştır.

May

İlimizde bulunan camilerde dört aşamada tanıtım çalışmalarımız gerçekleştirilmiştir.

1- Cami proglamları çerçevesinde yatsı ve sabah namazlarında cemaatle buluşan öğretmen ve öğrencilerimiz faaliyetlerinin içinde ve bitiminde okulumuzu tanıtmışlardır.

2- Enderun Teravihi programı kapsamında camilerde tanıtım çalışmaları yapılıp el ilanı ve broşür dağıtılmıştır.

3- Cuma Namazı çıkışında el ilanı ve broşür dağıtılmıştır.

4- Gidemediğimiz cami ve mahallelerde oralarda ikamet eden öğrencilerimiz tanıtım ilanlarımızı asmış, el ilanı ve broşür dağıtmıştır.

May

Okulumuz idareci ve öğretmenlerinden oluşan 3 ekiple il merkezinde bulunan bütün okullardaki dördüncü sınıflara okulumuzun bünyesinde açılacak olan 5. sınıfa öğrenci alımı ile ilgili tanıtım çalışmaları yapılmıştır. Bütün 4. sınıf öğretmenleri, okul idaricileri ve okul rehber öğretmenleri bilgilendirilmiş ve her öğrenciye el ilanı vermek suretiye velilerin de bilgilendirilmesi sağlanmıştır.